Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIKE MAIGNAN

Nakon sezone za pamćenje 'digao sidro' i otišao u Milan!

FILE PHOTO: Soccer Football - Ligue 1 - Olympique Lyonnais v Lille
BENOIT TESSIER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
27.05.2021.
u 17:42

Milan je prvenstvo završio na drugom mjestu što mu je osiguralo povratak u Ligu prvaka nakon osam godina.

Talijanski prvoligaš Milan potpisao je ugovor s vratarom francuskog prvaka Lillea Mikeom Maignanom na pet godina, objavio je talijanski klub.

Maignan  je odigrao svaku minutu u francuskom prvenstvu, čuvajući vrata Lillea koji je u utrci za naslov iza sebe ostavio PSG s jednim bodom više. 

- Vratar je potpisao ugovor s Rossonerima do 30. lipnja 2026. i nosit će dres s brojem 16 - navodi se u klupskom priopćenju. 

Maignan će na golu Milana zamijeniti Gianluigija Donnarummu, nakon što je direktor Rossonera Paolo Maldini potvrdio da talijanski reprezentativac odlazi kao slobodan igrač kada mu istekne ugovor sljedeći mjesec.

Milan je prvenstvo završio na drugom mjestu što mu je osiguralo povratak u Ligu prvaka nakon osam godina.

Maignan (25), koji se kao igrač razvijao kroz PSG-ovu školu, došao je u Lille 2015. nakon čega je za taj klub odigrao 180 utakmica.

Jednom je pozvan u francusku reprezentaciju u listopadu 2020., a izbornik Didier Deschamps  ga je uvrstio na popis igrača na koje računa na EURU ovo ljeto. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije