Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska prvak

Nakon pobjede nad Hrvatima: 'Izvadili smo zabijenu bodlju'

Perez Vargas
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/3
26.01.2020.
u 18:52

Igrali smo protiv ekipe s karakterom. Mi smo bili malo svježiji, njima je trebalo u napadu više da nas ugroze. Odradili smo spektakuralan posao, odigrali smo odličan turnir - izjavio je Pérez Vargas

Kapetan španjolske rukometne reprezentacije Raúl Enterríos rekao je kako je finalna utakmica s Hrvatskom bila izjednačena ali da su presudili španjolska „strpljivost i sreća“ dok vratar Gonzalo Pérez Vargas smatra kako je bila ključna "svježina“ Španjolaca.

- Teško mi je opisati kako se osjećam, jako sam sretan zbog svega. Bila je ovo jako izjednačena utakmica, bilo ju je teško prelomiti, no bili smo strpljivi, postojani ali imali i sreće - rekao je Entrerríos za španjolsku televiziju TVE.

Perez Vargas
1/18

Španjolski vratar Gonzalo Pérez Vargas rekao je da je Španjolska zasluženo pobijedila Hrvatsku 22-20.

- Igrali smo protiv ekipe s karakterom. Mi smo bili malo svježiji, njima je trebalo u napadu više da nas ugroze. Odradili smo spektakuralan posao, odigrali smo odličan turnir - izjavio je.

Španjolska se pobjedom kvalificirala na Olimpijske igre u Tokiju ovo ljeto nakon što je propustila prošle u Rio de Janeiru 2016. godine.

- Time smo izvadili zabijenu bodlju. Sretan sam što se vraćamo na Olimpijske igre - napomenuo je Pérez Vargas.

Španjolska je u nedjelju obranila naslov prvaka Europe osvojen 2018. godine u Hrvatskoj. Ovo joj je bilo treće finale zaredom.

Komentara 1

Avatar southman
southman
20:10 26.01.2020.

Odlućio je golman.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije