Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedan po jedan

Dinamo je nakon Peteva raskinuo ugovor i sa Sammirom

Sammir
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
13.07.2017.
u 15:26

- GNK Dinamo i Sammir sporazumno su raskinuli suradnju i 30-godišnji Brazilac od četvrtka, 13. srpnja nije igrač modrog kluba. Sammir će karijeru nastaviti u kineskom drugoligašu Wuhan Zall FC - objavio je klub

Dinamo je opasno  krenuo s čišćenjem svlačionice. Nakon što je izlaz pokazan, sada već bivšem treneru, Ivajlu Petevu, vrata će s vanjske strane Maksimirske 128 zatvoriti i Sammir

- GNK Dinamo i Sammir sporazumno su raskinuli suradnju i 30-godišnji Brazilac od četvrtka, 13. srpnja nije igrač modrog kluba. Sammir će karijeru nastaviti u kineskom drugoligašu Wuhan Zall FC. Želimo mu puno sreće i uspjeha u nastavku karijere - piše na služnenim stranicama kluba.

O svemu se oglasio i Sammir.

"Ponovno se rastajemo. Nakon pola godine. U klub je došla ponuda iz Kine koja je zadovoljila zahtjeve kluba, ali i moje uvjete koju je Dinamo prihvatio. Želim zahvaliti klubu i Vama navijačima na ovih šest mjeseci. Vidimo se", poručio je Sammir na Facebooku.


 
Ključne riječi

Komentara 20

DU
Deleted user
17:06 13.07.2017.

Sve ok nije išlo i bok.

MA
..Marsijanac
17:14 13.07.2017.

Sve mi se cini da ce ova nogometna sezona biti kvalitetna i vrlo zanimljiva.

IN
inox14
15:48 13.07.2017.

A kapetan i dokapetan? Hoće li ih Petev povesti sa sobom ili će ih klub prodati? Možda plate nekome da ih uzme?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije