Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rekordan transfer

Nakon Jovića, Rebić izgubio još jednog suigrača u napadu

Sebastian Haller
Foto: DPA/Pixsell
16.07.2019.
u 13:16

Ante Rebić mogao preuzeti poziciju glavnog centarfora budući da ju je znao krpati i pretprošle sezone pod palicom Nike Kovača.

Nakon što je klub napustio Luka Jović, koji je otišao u redove Real Madrida za 60 milijuna eura, iz redova Eintrachta je izlazni transfer odradio još jedan odličan napadač.

Sebastian Haller, 26-godišnji Francuz koji na osnovu prikazanog prošle sezone nosi epitet jednog od najpodcijenjenijih napadača svijeta je za 40 milijuna eura odštete otišao u redove West Hama.

Nakon što je Marko Arnautović London zamijenio Šangajem, Manuel Pellegrini je odmah krenuo u potragu za Austrijančevom zamjenom, a Haller koji je prošle sezone u 29 ligaških utakmica 26 puta direktno sudjelovao u pogocima (15 golova i 9 asistencija) postao je rekordan najskuplja akvizicija čekićara.

Eintracht je tako od pregršt napadačkih opcija ostao tek na nedokazanom Portugalcu Gonzalu Pacienciji te 19-godišnjem potencijalnom nasljedniku Luke Jovića Dejanu Joveljiću.

U toj situaciji naš bi Ante Rebić mogao preuzeti poziciju glavnog centarfora budući da ju je znao krpati i pretprošle sezone pod palicom Nike Kovača.

Naravno, odlasci dva odlična partnera u napadu mogao bi kumovati i odlasku desnog krila vatrenih, a kao glavna opcija se spominje milanski Inter gdje ga čekaju tri suigrača iz reprezentacije.

Sad se, međutim, čekaju nove akvizicije frankfurtske momčadi budući da su u posljednja tri tjedna inkasirali 100 milijuna eura.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije