Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADOST - JADRAN

Nakon incidenta sa Zvezdašima u Splitu, u Zagrebu derbi regionalne lige

Mladost - Szolnoki
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
15.02.2019.
u 17:40

Mladost je i dalje vodeća momčad Regionalne vaterpolo lige koju predvodi s 34 boda. Jadran Split na četvrtom je mjestu s 28 bodova

Niz bez poraza vaterpolista Mladosti u Regionalnoj vaterpolo ligi zaustavio je u prošlom kolu Jadran Herceg Novi. Žapci povratak pobjedama traže ponovno protiv Jadrana, ovog puta onog splitskog. Utakmica se igra danas na bazenu Mladosti od 20.15 sati, a ulaz je besplatan za sve posjetitelje. 


  
''Nažalost, imamo problema sa zdravstvenim biltenom. Važni igrači lijeve strane nam imaju želučanu virozu, a Lazić nam je out sljedećih mjesec dana. Morat ćemo se probati ''pokrpati'' i dodatno mobilizirati,  da u izuzetno teškoj i zahtjevnoj utakmici protiv Jadrana budemo zasluženo bolji. To što nam nedostaju ta tri važna igrača dodatno će nas motivirati i obavezati da damo još više od sebe!'' – izjavio je trener Mladosti Zoran Bajić
  
Mladost je i dalje vodeća momčad Regionalne vaterpolo lige koju predvodi s 34 boda. Jadran Split na četvrtom je mjestu s 28 bodova, a mlada momčad predvođena reprezentativcima Ivanom Krapićem i Anđelom Šetkom za ovu sezonu ima velike ambicije. Splićani iz utakmice u utakmicu igraju sve bolje, što znači da nas očekuje pravi domaći vaterpolo derbi. 

  
''Igramo doma, očekujemo pobjedu u svakom slučaju. Što se Jadrana tiče, oni igraju sve ljepše i ljepše, upravo su pobijedili Veronu doma. Očekujem pune tribine, dobru utakmicu i pobjedu!'' – izjavio je igrač Mladosti Ivan Buljubašić koji je dodao: ''Poraz u Herceg Novom nije ništa zabrinjavajuće, sezona je duga i oscilacije su normalne. I dalje držimo vodeću poziciju, siguran sam da ćemo tako nastaviti do kraja regularnog dijela sezone!'' 
  
Iduća utakmica Mladosti na domaćem bazenu je susret s dubrovačkim Jugom u Ligi prvaka. Najveći hrvatski vaterpolo rivali zaigrat će se u srijedu, 27. veljače u 19 sati. Ulaz na utakmicu je besplatan. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije