Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlaze u paketu?

Nakon Borne Sose Sampdoria želi još jednog Dinamovog dragulja

Ante Ćorić
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/5
10.05.2017.
u 10:52

Sampdorija je Dinamov talentirani dvojac spremna platiti od 10 do 12 milijuna eura.

Nakon 19-godišnjeg Dinamovog lijevog beka Borne Sose, Sampdoria je iskazala interes za još jednim draguljem hrvatskog prvaka. Talijanski mediji pišu kako genovski prvoligaš želi dovesti u paketu i 20-godišnjeg Antu Ćorića!

Sampdorija je Dinamov talentirani dvojac spremna platiti od 10 do 12 milijuna eura, piše Calcionews24.com.

Donedavno se govorilo kako Ćorića traže engleski velikani Manchester City i Liverpool, a spominjale su se svote od 15 milijuna eura na više. No, kako veznjak još uvijek nije ispunio svoj potencijal Dinamo bi se mogao odlučiti na prodaju.

Čelnici talijanskog prvoligaša još su u ožujku poslali prvu službenu ponudu za Sosu (oko 4 milijuna eura), no iz Maksimira je odmah stigla i odbijenica. No, u Sampdoriji očito ne odustaju pa su se početkom svibnja "javili" s novom ponudom vrijednom čak sedam milijuna eura.

Talijani još pišu kako bi se cijena za navedeni dvojac mogla i umanjiti ako Dinamo ne osvoji naslov te nebude u prilici ponovno igrati Ligu prvaka.

 

Komentara 3

DA
dado56
11:43 10.05.2017.

samp nema za kiflu ...

PA
pappmisi
14:35 10.05.2017.

Gluposti, Sosa mora ostati za dve godine prodace se za 15mil. - 20-mil. Eura , nem dobrih branica na trzistu.

MA
Majur
11:15 10.05.2017.

Prodaje se mladi Sosa,ostaje Pivarić sin vjetra.....prodaje se Čorić,ostaju Antolić i Sammir veznjaci pokretni kao tankeri....Petev maher ostaje trener.....nema šta,politika za atomski Dinamo se nastavlja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije