Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pojačanje u stožeru

Nakon 16 igračkih sezona Rozić postaje sportski direktor Cibone

15.07.2020.
u 08:26

Ono što je za Cibonu i njena trenera Ivana Velića dobra vijest jest i to što je 17-godišnji Roko Prkačin nedavno javno izrazio želju da se nastavi razvijati u svom matičnom klubu

Nakon što su prošle dvije godine od odlaska Andrije Žižića s te dužnosti, Cibona opet ima sportskog direktora, zaposlenika kojeg svaki ozbiljan košarkaški klub u današnje vrijeme treba imati.

Nakon nevjerojatnih 16 godina igračke vjernosti dresu vukova, dugogodišnji kapetan Marin Rozić (37) preselit će iz svlačionice i parketa u Cibonin ured i bit će odgovoran za klupsku politiku pa tako i za praćenje i dovođenje kako seniorskih pojačanja tako i nadarenih klinaca.

– S Rozićem sam razgovarao prije petnaestak dana i on mi je tada priznao da je vrijeme da okrene novu stranicu i da se prihvati uloge koja bi bila prirodan nastavak i formalizacija njegove uloge koju je obnašao negdje u pozadini u posljednje dvije godine kao igrač. Dogovorili smo da preuzme mjesto sportskog direktora pa nam predstoji samo službeni potpis po njegovu povratku u Zagreb – obznanio je Cibonin direktor Domagoj Čavlović koji je najavio i sljedeće:

– Postoji naša želja da Bilinovac i Novačić nastave svoje putovanje s Cibonom, dok s Ramljakom nismo nastavili suradnju.

Ono što je za Cibonu i njena trenera Ivana Velića dobra vijest jest i to što je 17-godišnji Roko Prkačin nedavno javno izrazio želju da se nastavi razvijati u svom matičnom klubu s kojim bi prvi profesionalni ugovor trebao potpisati u studenom ove godine, kad postane punoljetan. 

Komentara 1

LI
linkser2
16:42 16.07.2020.

jeli bio negdje natječaj za sportskog direktora ili je ovo opet fora da se naplate dugovi? Pa nije Rozić Čutura, Nakić, Knago...koji su Cibonone legnde i zaslužuju radno mjesto, on je tu bio jer nije imao bolju varijantu, puno više je Cibona njemu dala nego on njoj!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije