Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZ MAŠTOVIT OPIS

Najzgodnija borkinja svijeta dogovorila borbu pa objavila golišavu fotografiju

Instagram
16.11.2020.
u 09:46

Nakon što je i sama bila na BKFC 14 događaju uskočila je u ring sređena u crnoj haljinici nakon što ju je prozvala Britain Hart koja je samo nekoliko trenutaka ranije pobijedila svoju protivnicu

Jedna od najzgodnijih borkinja svijeta odlučila je debitirati u boksu bez rukavica, popularnom 'bare knuckle'. Naime, Paige VanZant službeno je dogovorila debi. 

Nakon što je i sama bila na BKFC 14 događaju uskočila je u ring sređena u crnoj haljinici nakon što ju je prozvala Britain Hart koja je samo nekoliko trenutaka ranije pobijedila svoju protivnicu.

Paige je odlučila upustiti se u priču o 'bare knuckleu' jer se 'htjela testirati negdje gdje će moći biti čistokrvna borkinja', ali isto tako je glasila kako je od BKFC-a dobila priliku sudjelovati u radu organizacije na više razina.

S druge strane, njena protivnica Britain nije mogla bolje debitirati u ovome 'krvavom' sportu pobjedivši na spomenutom događaju. 

Ubrzo nakon  službene objave dogovorenog Paigeinog debija, američka borkinja nije sve ostavila samo na 'dosadnoj objavi' pa je počastila svoje fanove golišavom fotografijom uz maštovit opis:

- Moje usne su vatreno oružje, moj osmijeh je okidač, a moji poljupci su metci. Smatrajte me ubojicom - napisala je VanZant, a pitanje je koliko će ljudi uopće primijetiti tekst pokraj takve fotografije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije