Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostavila supruga

Najseksi wagsica otkrila što igrači umjesto seksa žele prije utakmica

Erjona Sulejmani
05.12.2017.
u 10:01

Na tribinama u Rusiji nećemo gledati suprugu Blerima Džemailija, atraktivnu Erjonu Sulejmani.

Nakon samo dvije godine braka, razvodi se najglamurozniji švicarski par i to zbog, kako je u priopćenju šturo objasnila nogometaševa odvjetnica, “trajne krize”. Svijet je lani u Francuskoj upoznao Erjonu Sulejmani (29). Štoviše, proglašena je najseksepilnijom suprugom nogometaša na Euru, što je itekako znalački iskoristila za promociju svoje karijere.

Atraktivna manekenka odjednom je postala zanimljiva medijima, prometnula se u TV zvijezdu, a pokrenula je i vlastitu kolekciju kupaćih kostima. Nije trebalo dugo da zasjeni svoga supruga koji joj je pritom svesrdno pomagao, čak su se zajedno fotografirali za promotivni materijal njezine kolekcije.

 

🌸🌸🌸🌎

Objavu dijeli Blog Personale (@erjona_sulejmani)

 

Zvali su ih “švicarski Beckhami”, no idila je trajala do ovoga ljeta kada se obitelj preselila u Montreal nakon što je Džemaili potpisao za tamošnji kanadski klub. Već u kolovozu Erjona je s dvogodišnjim sinom Luanom napustila zajednički dom.

 

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🎈🎈🎈🎈🎈

Objavu dijeli Blog Personale (@erjona_sulejmani)

 

Istodobno se posvetila pisanju, uskoro će izdati i knjigu u kojoj će otkriti pikanterije iz života nogometaša.

“Igrači ne žele seks prije utakmica. Puno češće odaberu samozadovoljavanje”, piše Erjona u jednom dijelu knjige.

 

Komentara 2

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije