Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slatke muke

Najmekše tenisice za duge pruge: od brzih treninga do maratona

adidas Solar Boost 19
Foto: adidas
1/2
28.10.2019.
u 14:00

adidas Solar Boost 19 je vrh ponude s razlogom

Slavni Roger Moore, jedan od omiljenih James Bondova, je jednom prilikom izjavio da je čovjek najnesretniji kada proda jahtu, a najsretniji kada kupi novu jahtu. Slično je i s trkačima, svi jednog dana dođu do zaključka da su omiljene tenisice ipak otrčale svoje zadnje kilometre i da je vrijeme za zamjenu. I dok neki muku muče s odabirom novog modela, drugi se drže provjerenih tenisica koje će i idućih par mjeseci vjerno pratiti na svakom koraku.

Srećom, adidas Solar Boost 19 je upravo jedan od tih modela. Kao vrh Solar ponude, Solar Boost 19 pruža odličan osjećaj od trenutka kada obučete tenisicu pa sve do kraja treninga, zahvaljujući Boost pjeni i mrežici koja učvršćuje stopalo. Tenisica je lagana i prozračna, što ju čini prikladnom za svakodnevno trčanje i sve vrste treninga, od kraćih brzih dionica do dužih vikend treninga za maraton. Odličan mekani osjećaj ne znači da zbog toga gubite energiju pri svakom koraku.

Za to je zaslužna kombinacija Boost pjene, Torsiona i gumenog sloja Continental ™ koja također pruža odlično prijanjanje kako na cesti, tako i po vlažnim i off road uvjetima. Ipak, s ovim modelom ćete najviše uživati na asfaltnim podlogama, čak i ako ste ih inače izbjegavali zbog bojazni o ozljedama.

Ovisno o vrsti koraka, najviše nas je oduševila kombinacija prijanjanja i zaštite stopala i zgloba prilikom doskoka na petu. Boost ublažava stres na stopalo dok felksibilnost tenisica pruža prirodno gibanje stopala.

Još jedan sitan detalj nas je oduševio, naime, u izradi tenisice koriste se reciklirani materijali, pa je tako ovaj model ekološki prihvatljiviji od mnogih koje ste do sada koristili.

Foto: adidas

I najbolja stvar za kraj, unatoč nježnom izgledu i maloj masi, tenisice su izdržljive te možete bez bojazni očekivati iste performanse nakon višemjesečnog korištenja u svim uvjetima. Ako ste razmišljali podići kilometražu ili se pripremate za važnu dužu utrku, počastite se adidas Solar Boost 19 modelom, vaše noge će vam biti zahvalne.

Sadržaj omogućio adidas

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije