Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mandžukićev gol

Najluđi video ikad: Pogledajte kako su Škoti slavili pobjedu Hrvatske

škoti
Foto: Screenshot
1/6
12.07.2018.
u 21:43

– Moram vam reći da cijeli Bangladeš navija za Hrvatsku, rekao je danas novinar iz te zemlje na konferenciji za novinare

Svijetom je odjeknula pobjeda Hrvatske nad Engleskom u polufinalu Svjetskog prvenstva. Vatreni su slavili s 2:1 i plasirali se u finale u kojem ćemo igrati protiv Francuske.

Naši su pokupili simpatije navijača iz cijelog svijeta.

– Moram vam reći da cijeli Bangladeš navija za Hrvatsku, rekao je danas novinar iz te zemlje na konferenciji za novinare, a Zlatko Dalić prilično se razveselio i zahvalio na podršci.

No nisu oni jedini koji za nas navijaju. Jučer su, primjerice, uz nas bili i Škoti. Jasno je da su to učinili prije svega zbog rivalstva s Englezima, a već prije utakmice dolazile su vijesti da se odlično prodaju hrvatski dresovi.

>>Poznati frizer ocjenjuje frizure vatrenih

Poslije susreta pojavila se jedna luda snimka. Naime, Škoti su gledali utakmicu i zaista burno proslavili pogodak Hrvatske.

škoti
1/5

Komentara 53

DU
Deleted user
22:05 12.07.2018.

Tko jos navija za okupatore, osim srba?

TO
Tomi0713
21:48 12.07.2018.

Sa Škotima uvijek imamo poseban odnos

Avatar Zgubider.
Zgubider.
21:57 12.07.2018.

Pa ovo je ko pred raspad bivše države!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije