Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potjerali ga iz kluba!

Najbolji nogometaš Osijeka izazvao prometnu, želio pobjeći, ali je završio u pritvoru

Petar Bočkaj
Foto: Davor Javorović/Pixsell/Facebook
1/4
02.03.2019.
u 10:31

U službenom priopćenju NK Osijeka Petar Bočkaj je izbačen iz kluba

Najbolji nogometaš Osijeka 22-godišnji Petar Bočkaj pod utjecajem alkohola izazvao je prometnu nesreću kada se svojim Mercedesom zaletio u benzinsku postaju u Kanižlićevoj ulici u Osijeku i pritom ozlijedio djelatnicu.

Nakon toga je pokušao pobjeći s mjesta nesreća ali ga je policija uhitila. Noć je proveo u pritvoru.

Petar Bočkaj
1/9

Tijekom dana bit će sproveden sucu za prekršaje. U službenom priopćenju NK Osijeka Petar Bočkaj je izbačen iz kluba.

'Sinoćnjim incidentom u kojem je u sitnim noćnim satima pod utjecajem alkohola nanio veliku materijalnu štetu te životno ugrozio osobe, a nekima i nanio tjelesne ozljede, bježavši pri tome s mjesta nesreće - zaključio je svoju karijeru kao prvotimac našeg Kluba.

Foto: Facebook/RTL

Klub će povući pravne mjere kako bi nadoknadio štetu nanesenu ugledu Kluba njegovim neodgovornim i neprofesionalnim postupcima.'

'Razlog izbacivanja je uzastopno kršenje profesionalnog ugovora', piše na službenoj stranici NK Osijeka.

Foto: Facebook/RTL

Najpoznatiji bećar HNL-a poznat je po nesportskom načinu života.

Početkom tjedna prvi čovjek Osijeka Ivan Meštrović odlučio je lupiti šakom u stol. Upozorio je nogometaše kako im je to bila posljednja "beskrvna" utakmica. 

– Iskreno, znao sam da će doći i taj dan. Dan kad prvi put nemam što reći u obranu igrača i trenera našeg Kluba. Razočaranje, izdaja, ljutnja, stid, bijes.... Sve je pomiješano. Točka prijeloma: E sada je dosta! Dosta s floskulama "nije problem izgubiti". Problem je izgubiti. Nismo ovdje da bismo se natjecali, nego pobijedili - rekao je Meštrović i dodao:

– Ne želim, a vjerujte da si neću ni dopustiti, da ikada više gledam ovakav nogometni kolektiv. Sve mogu oprostiti, ali nelojalnost ne. Mogu i prihvatiti izdaju, ali izdajnike nikada. Od danas nitko nije amnestiran. Od danas se nikoga ne trpi jer je star, bolestan ili je imao "nesretno djetinjstvo". U dobu smo surovog profesionalizma i želim vidjeti te implikacije i u našem sportskom društvu.

Nakon noćašnjeg incidenta prvi iz kluba izletio je Petar Bočkaj.

Ključne riječi

Komentara 36

RO
roland
10:49 02.03.2019.

Ovo je idelna prilika da se preko Bočkaja pošalje generlna poruka svim nogometašima Osijeka. Dobro ga udariti po džepu, suspendirati iz svih natjecanja na 2 godine, poslati ga na liječenje od alkoholizma i psihosocijalni tretman, a onda mu umanjiti kaznu (ako bude zaslužio). Za Bočkaja ima nade, ako se Ademi vratio nakon afere s dopingom, može se i Bočkaj. Alkohol, divljanje po cesti i vrhunski nogomet ne idu u istu priču. Podrška predsjedniku Meštroviću jer je sada vrijeme da se odstrane sve devijantne pojave u klubu.

IJ
IJaSamAntinfašist
10:37 02.03.2019.

Glupan

JE
jetix
10:52 02.03.2019.

službeno očitovanje je da je izbačen iz Osikeka i raskinut ugovor na štetu igrača

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije