Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oslonac kraljevskog kluba

Najbolje za najboljeg: Pogledajte kako je Real čestitao Modriću rođendan

Luka Modrić
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/6
10.09.2019.
u 09:57

Čestitka je objavljena na društvenim mrežama, a autor videa baš se potrudio prikazati kakva je igračka veličina taj naš Luka.

Luka Modrić proslavio je u ponedjeljak u Bakuu 34. rođendan. Zabio je pritom i pogodak s bijele točke u 11. minuti, ali njegov dan  donekle mu je pokvario konačan rezultat budući da je Azerbajdžan uspio ishoditi bod (1:1).

Bilo kako bilo, Hrvatska je ostala na prvom mjestu skupine E, a kapetanu hrvatske nogometne reprezentacije čestitku je uputio i njegov madridski Real.

Čestitka je objavljena na društvenim mrežama, a autor videa baš se potrudio prikazati kakva je to igračka veličina taj naš Luka.

Podsjetimo, Modrić je s Realom osvojio sve što se osvojiti dalo: naslov prvaka Španjolske, četiri Lige prvaka, španjolski Kup kralja, dva španjolska Superkupa, tri europska Superkupa, četiri klupska naslova prvaka, a uz to je zaslužio i niz individualnih velikih priznanja.

Komentara 1

Avatar nekakav
nekakav
07:01 11.09.2019.

i sad da vidimo što će osvojiti u realu, kad nema c ronalda... tj. što će osvojiti real bez c ronalda. da vidimo sad kolko vrijede ti 'najbolji'... godinu dana bez kikija, kao da im je netko kopačke sakrio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije