Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skupo uljepšavanje

Najbolja svjetska tenisačica požalila zbog odlaska - pedikeru!

'Victoria Azarenka of Belarus reacts during her semi-final match against Petra Kvitova of the Czech Republic at the Wimbledon tennis championships in LondonJune 30, 2011.                    REUTERS/St
Reuters/Pixsell
05.01.2013.
u 10:55

Bjeloruskinja Viktoria Azarjenka morala je predati meč polufinala WTA turnira u Brisbaneu Amerikanki Sereni Williams zbog inficiranog nožnog palca.

Ponekad tretmani uljepšavanja mogu imati sasvim suprotan učinak. Ne vjerujete? Pitajte tenisačicu Viktoriju Azarjenko. Ona je bila kod pedikera prije 10-ak dana, a epilog cijele priče je njeno odustajanje od turnira u Brisbaneu gdje je predala meč polufinala Amerikanki Sereni Williams zbog upale nožnoga palca.

- Problem postoji već nekih 10 dana. Pogoršavalo se jer je dio nokta urastao u meso i to me jako boljelo. Pocrvenjelo je i inficiralo se pa sam morala doktoru. No, sad smo to riješili - ističe prva tenisačica svijeta čiji nastup na Australian Openu ne bi trebao biti upitan.

Bjeloruskinja na prvom Grand slamu sezone brani prošlogodišnji naslov.

Komentara 1

EM
Emergo
11:20 05.01.2013.

Citam ovaj clanak i ne mogu vjerovati. Vec ako netko pise clanak u novinama to podrazumijeva da ima barem osnovno znanje o tome sto pise.Autor/autori ovoga clanka potvrdili su suprotno.Jer i laici znaju da se kod pedikera ne ide za uljepsavanje nokata(pogotovo ne na prstima noge) vec uglavnom preventivno da se sprijecu urastanje nokta.Cesto se ide i terapeutski da se dio nokta koji urasta odstrani. Autoru /autorima ovoga clanka nekada davno u skoli bi rekli: Sjedi.Nedovoljan.I to debela jedinica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije