Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U NJEMAČKOJ

Najbizarnije vaganje ikada? Na pozornicu u torbi donio čovjeka

Stephan Puetz
Foto: Screenshot
05.09.2018.
u 11:58

Radi se o snimci vaganja za 'GMC – German MMA Championship 16' priredbu koja se održala 1. rujna u Kölnu.

Vijest je stara već nekoliko dana, no ovaj neobičan video službenog vaganja je tek ovog tjedna postao viralan u MMA zajednici, piše Fightsite.

Radi se o snimci vaganja za 'GMC – German MMA Championship 16' priredbu koja se održala 1. rujna u Kölnu. U glavnoj borbi večeri ponajbolji domaći poluteškaš Stephan Puetz je odmjerio snage s Janom Gottvaldom, no prije nego što je odradio posao u ringu, Puetz je odlučio ostaviti neobičan dojam na službenom vaganju. Neobičan – u najmanju ruku...

Na pozornici se, naime, pojavio s povećom torbom na ramenu, što je vjerojatno bilo pomalo neobično, no ne toliko da bi ga netko upitao što radi. Nakon što je prošao vagu, trebalo je uslijediti sučeljavanje dva protivnika. Ali Puetz je najprije otvorio već spomenutu torbu iz koje je doslovno izvadio osobu patuljastog rasta s maskom na licu.

Tek kada ju je dignuo  na svoja ramena, krenuo je u sučeljavanje s Gottvaldom.

Na koncu je u samom meču slavio  jednoglasnom odlukom sudaca što mu je bila 16. pobjeda u profesionalnoj karijeri uz 4 poraza. Puetz se do sada natjecao u ruskom M-1 Globalu, no dva posljednja teška poraza su ga natjerala da napravi korak unatrag i vrati se kući u GMC.

>> Pogledajte i kako se Hrgović priprema za spektakl u Areni

Ključne riječi

Komentara 1

JU
juma
18:13 05.09.2018.

Covjek je ocigledno ljubitelj dobrih filmova, ali slabo to zanima ove koje interesiraju krvave makljaze u kavezu. Oni od filmova najvise gledaju pornice sa silikonskim ljepoticama. Ovo je aluzija na Master Blaster-a iz Mad Max III. Nedostajala je samo Tinaa Turner i kupola smrti s motornim pilama i ostalim egzoticnim oruzjem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije