Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMO LIJEPE RIJEČI

Nahvalio njihovog velikana i oduševio Srbe: Ima tu srpsku strast za stvari u koje vjeruje!

Matthew Ebden
Foto: Screenshot/Youtube/Australian Open TV
1/6
13.03.2020.
u 13:09

On je predsjednik Savjeta igrača pa ima tu srpsku strast za ljude i za stvari u koje vjeruje, kao što je pomaganje onima oko njega! - rekao je Ebden koji je ipak malo i 'razočarao' Srbe jer nije htio reći da će Novak biti najveći svjetski tenisač kada se umirovi

Matthew Ebden, australski je tenisač rođen u Južnoj Africi, prosječnom pratitelju tenisa neće biti najpoznatija osoba, ali svoje je ime u teniskom svijetu posebno stekao u mješovitim parovima gdje je ostvario svoj san kada je 2013. osvojio Australian Open pred domaćom publikom.

A upravo je Ebden oduševio naše susjede u Srbiji gdje je u velikom intervjuu za Alo govorio o svojoj karijeri, ali i progovorio par lijepih riječi o njihovom teniskom velikanu, po mnogima najvećem tenisaču svih vremena, Novaku Đokoviću

- Federera znam najbolje od njih trojice, proveo sam mnogo vremena s njim, tijekom svih ovih godina razgovarali smo o mnogim stvarima na različitim mjestima. Također, zajedno smo i trenirali puno puta! Rafa je veoma fin i uljudan, ali pričamo malo. On uglavnom priča na španjolskom jer je uvijek s bliskim ljudima, uglavnom iz njegovog tima. Novaka znam jako dobro, ali nikad nismo igrali jedan protiv drugog i nismo bliski! On je predsjednik Savjeta igrača pa ima tu srpsku strast za ljude i za stvari u koje vjeruje, kao što je pomaganje onima oko njega! - rekao je Ebden koji je ipak malo i 'razočarao' Srbe jer nije htio reći da će Novak biti najveći svjetski tenisač kada se umirovi.  

- Nivo muškog tenisa je fenomenalan, svake godine konkurencija je sve jača - poručio je. 

Cijeli intervju pročitajte ovdje

>>> Pogledajte veliko finale turnira na Šalati

Ključne riječi

Komentara 8

ZA
zagi101
13:40 13.03.2020.

ne kužim svrhu ovog članka za hrvate

Avatar Kalladin
Kalladin
14:06 13.03.2020.

Tko je ovaj?!

KU
Kultura
13:48 13.03.2020.

A ha ha ha veliki tenisac a ha ha ha pa vi niste normalni a ha ha ha ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije