Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još jedno priznanje

'Nagrada je dokaz da se prepoznao Rakitićev doprinos u Barceloni'

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
06.10.2018.
u 14:53

Hrvatskom reprezentativcu nagradu je uručio Barcelonin predsjednik Josep Maria Bartomeu

Ivan Rakitić dobio je nagradu Premi Barca Jugadors. Ovu nagradu dodjeljuju bivši Barcelonini igrači nekom prvotimcu katalonskog kluba koji se prošle sezone posebno istaknuo po svom ponašanju u klubu i na terenu.

- Čast mi je što sam dobio ovu nagradu i bit će na posebnom mjesto u mom domu. Nema ništa ljepše od toga kada ste član najboljeg kluba na svijetu. Osjećam se jako sretno kada igram za Barcelonu - rekao je Ivan Rakitić.

>> Pogledajte video: Vlašićev preporod u Moskvi

Hrvatskom reprezentativcu nagradu je uručio Barcelonin predsjednik Josep Maria Bartomeu.

'Nagrada je dokaz da se prepoznao Rakitićev doprinos igri, ali i sve one vrijednosti koje on prenosi izvan terena. Čestitam, Ivane!', napisao je Bartomeu na svom Twitteru i dodao: 'Zahvaljujemo se Rakitiću što je ostao u Barceloni!'

Komentara 4

PR
prajdali100
15:27 06.10.2018.

Svaka čast !!!!! Je li gospon Predsjednik pominjao kakvu povišicu ?

PO
pozornik66
15:25 06.10.2018.

Bravo Ivane 👍🇭🇷❤️⚽️

NA
navijala
16:31 06.10.2018.

Talent,rad,samoprijegor,disciplina i odgoj postiže ovakve rezultate.Bravo Ivane,priuštio si nama ponos sebi dostojanstvo. Bog ti zdravlje unaprijedio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije