Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema promjena

Nadzorni odbor Hajduka: Odbili podnijeti ostavke, u istom sastavu do novih izbora

Slaven Marasović o radu Nadzornog odbora Hajduka
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
22.08.2018.
u 11:51

Nadzorni odbor Hajduk iskazao je punu podršku upravi i njenom predsjedniku.

Nadzorni odbor Hajduka izašao je danas pred novinare na Poljudu. Denis Kosor, Nikica Krnić, Marko Erceg, Antonio Kuzmanić, Anthony Marinov i Ante Šalinović ostat će u klubu do provođenja izbora 15. prosinca 2018. godine.

– Nadzorni odbor ističe nužnost ulaganja u prvu momčad bez ugrožavanja financijske stabilnosti kluba. Također je utvrdio da je nužno definirati stil igre, kao i razvoj igrača te je zatražio izradu dokumenata u navedenu svrhu – rekao je Slaven Marasović.

– Nadzorni odbor Hajduka nije imao kontinuitet upravljanja, iako je uvijek tražio najboljeg kandidata za predsjednika Uprave. Članovi odbora samostalno izražavaju svoj stav, a uvijek donosimo svoje odluke demokratskim putem. Ako je Nadzorni odbor donio odluku s kojom se slažu navijači, to ne znači da navijači upravljaju odborom – ističe Marasović.

Nadzorni odbor Hajduka iskazao je punu podršku upravi i njenu predsjedniku.

– Šaljemo podršku predsjedniku Uprave koji je započeo razne procese te mu se mora omogućiti vrijeme, stabilnost i podrška kako bi se mogao posvetiti nedovršenim procesima. Novi izbori će mu to omogućiti. Nadzorni odbor sukladno svojim ovlastima nastavit će nadzirati klub do provođenja izbora.

Hoćete li dati ostavke?

– Nadzorni odbor neće podnijeti ostavku. Ne smatramo to ispravnom odlukom i to će donijeti dodatnu nestabilnost.

 

 



 

Ključne riječi

Komentara 72

MN
Mamuti na plaži
12:00 22.08.2018.

hahahaha...bravo...nitko nije kriv...Osim naravno, Mamića, Šukera, Hagija, Van Persija, Đajića, Shelburna, Debrecena, Gorice, Mye, Ultre, bure, južine, stranaca, turista, zvizdana... Neka vam je tako...ostali vi u NO još 20 godina...i da skoro zaboravih... "svastićari, sve izgubili dabogda..."

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
12:09 22.08.2018.

Pa nije se trebao sastat NO da zaključimo da se dobro radi, rezultati to pokazuju 😂

ST
Stojko
12:00 22.08.2018.

Vidim čuvaju se fotelje kao oči. Taj NO je ionako samo Torcidina lutka na koncu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije