Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik Srbije

Nadam se da će Hrvati i Srbi živjeti bez mržnje, da će se naša djeca družiti

Jovica Cvetković
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
24.01.2018.
u 19:33

- Navijam za rukomet. Sviđa mi se kako igra Hrvatska. Mislim da će Hrvatska biti u finalu, vidjet ćemo hoće li biti snage da osvoji.

Rukometna reprezentacija Srbije porazom od Bjelorusije (32:27) u zagrebačkoj Areni završila je nastup na Europskom prvenstvu. Srbi su posljednji u našoj skupini bez osvojenog boda.

- Zadovoljan sam nastupom mojih igrača. Mora se uzeti u obzir da smo bili jako pogođeni otkazima i ozljedama igrača pa su se promijenile varijante naše igre. Pripremili smo se s ciljem da prođemo u drugi krug. To smo i ostvarili i napravili podvig. No, nismo naviknuli na šest utakmica za osam-devet dana. To je za nas bilo strašno. U utakmici s Bjelorusijom smo htjeli igrati, ali nismo mogli hodati - rekao nam je izbornik Srbije Jovica Cvetković.

Srbijanski izbornik vjeruje da će Hrvatska večeras slaviti protiv Francuske i proći u polufinale.

- Mislim da ćete svladati Francusku. Igrali smo s njima i vidio sam da imaju slabih strana, nije to više ona goropadna Francuska. Uz dobru obranu i sjajnu atmosferu možete ih dobiti - rekao je Cvetković pa se osvrnuo na završnicu:

Jovica Cvetković
1/15

- Navijam za rukomet. Sviđa mi se kako igra Hrvatska. Mislim da će Hrvatska biti u finalu, vidjet ćemo hoće li biti snage da osvoji. Glavni favoriti su Hrvatska, Francuska, Danska i Njemačka.

Srbi su igrali u naša dva najveća grada, Zagrebu i Splitu. Kakvi su dojmovi?

- Organizacija je odlična. Ljudi su jako ugodni, nikakve neugodnosti nismo doživjeli. Iz Hrvatske se vraćamo s lijepim uspomenama.

Cvetković je izazvao brojne komentare izjavom "Braćo Hrvati, pomozite nam protiv Francuske".

- Prašinu može podignuti samo zlonamjeran čovjek. To je činjenica i ne možemo bježati od istine. Ne kajem se za bilo što što sam rekao. Iskreno se nadam da će ovi narodi u budućnosti živjeti u miru i bez mržnje. Mi vjerojatno to nećemo doživjeti, ali želim da moja i tuđa djeca budu sretna i da se druže druže. Što može biti bolje od toga? Pa živimo jedni do drugih.

Komentara 26

SM
san.martino
20:03 24.01.2018.

I ja se nadam da ce ipak dobro pobijediti zlo.

Avatar babas
babas
22:41 24.01.2018.

Jovica je normalan Srbin,velik i pametan čovjek,mržnja nikome ne donosi dobro.

RE
Realnaprica
23:41 24.01.2018.

Jovica ti si budaletina, da mi budu prijatelji oni sto su imali dječiji logor, koji su kao poklon pavelicu donosili punu korpu dječijih oci,raznih jama itd. Kome oni mogu biti prijatelji. Budalo bolje ti je da cutis,pametniji si

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije