Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVA NAJBOLJA TENISAČA

Nadal poručio Đokoviću: Umukni! Srbin mu uzvratio: Zapamtit ću ti ovo

Novak Đoković
Foto: Reuters/Pixsell
19.12.2019.
u 16:50

Budući da je riječ o ekshibicijskom turniru, atmosfera je malo opuštenija što se vidjelo i po nastupu Đokovića i Nadala.

Najbolji grčki tenisač i posljednji pobjednik londonskog ATP Finala Stefanos Tsitsipas svladao je Rusa Andreja Rubljova sa 6-3, 6-4 u četvrtfinalnom dvoboju na tradicionalnom ekshibicijskom turniru Mubadala World Tennis Championship, koji se po 11. put održava u Abu Dhabiju, a prethodi službenom početku nove teniske sezone.

Tsitsipas će u petak u polufinalu igrati protiv Srbina Novaka Đokovića, koji je na ovom turniru branitelj prošlogodišnjeg naslova i surekorder s Rafaelom Nadalom, s obzirom na to da su obojica po četiri puta osvajali trofej.

U drugom četvrtfinalu igrat će Rus Karen Hačanov, koji je upao kao zamjena za sunarodnjaka Danila Medvjedeva, i Korejac Hyeon Chung, a pobjednik tog dvoboja u petak će se u polufinalu sastati sa svjetskim "brojem 1" Španjolcem Rafaelom Nadalom.

Finalni dvoboj je na rasporedu u subotu (16 sati), a već prema običaju, cijeli nagradni fond turnira od 250.000 američkih dolara osvojit će pobjednik završnog meča.

A budući da je riječ o ekshibicijskom turniru, atmosfera je malo opuštenija što se vidjelo i po nastupu Đokovića i Nadala.

Naime, Đoković je u Abu Dhabiju razgovarao s novinarima, a Španjolac je u tom trenutku prolazio i dobacio mu:

- Umukni.

Srbin je na to kroz smijeh uzvratio:

- Zapamtit ću ti ovo!

>> Ivanišević objasnio zašto Amerikanac ne može trenirati Balkanca


 
Ključne riječi

Komentara 3

Avatar pendreck
pendreck
17:50 19.12.2019.

Uff Al je smiješno....

IV
ivanbalic
20:35 30.12.2019.

Nadal,je za Djokovica skupljac loptica,i jos jednom da se rodi,nemoze nasem susjedu,i ni na "ruke politi",Nadal muci kompleks manje vrjednosti,jer je da bi bio prvi,na ljestvici,otkazo 3-4 velika mece.da bi dobio prvo mjesto,sto Djokovic,zasigurno nikad ne bih ucinio.

DU
Deleted user
17:09 19.12.2019.

Da li je Nadal za to dobio žuti ili čak crveni karton? Doživotnu supenziju ili oduzimanje svih materijalnih vrijednosti ostvarenih protiv Đokovića?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije