Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rafa tek dogodine

Nadal odgodio povratak: Muči ga želučani virus

'Spain\'s tennis player Rafael Nadal is pictured before the French L1 football match Paris Saint Germain (PSG) vs Reims (SR), on October 20, 2012 at the Parc des Princes stadium in Paris.    AFP PHOTO
'FRANCK FIFE'
25.12.2012.
u 17:56

Ponajbolji svjetski tenisač oporavio se od ozljede koljena, ali naišao je na nove probleme.

Rafael Nadal konačno se uspio oporaviti od ozljede koljena, ali na terenu ga još nećemo gledati. Ponajboljeg svjetskog tenisača muči želučana viroza zbog koje će propustiti ekshibicijski turnir u Abu Dhabiji.

- Rafael Nadal bio je prisiljen povući se u zadnji tren zbog želučanog virusa. Liječnici su mu savjetovali da ne sudjeluje na turniru - objavili su organizatori.

Nadal je turnir u Abu Dhabiju osvojio 2010. i 2011. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije