Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TENIS

Nadal morao objašnjavati izjavu o Đokoviću: Pa i on bi radije...

Rafael Nadal i Novak Đoković
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
29.02.2020.
u 11:12

Što se hrvatskog tenisa tiče, i jučer smo se mogli radovati novoj pobjedi talentiranog Splićanina, 19-godišnjeg Duje Ajdukovića. Ušao je već i u polufinale ITF-ova Futuresa (25.000 USD) u Antalyji

Rafael Nadal bez izgubljenog je seta stigao do polufinala ATP 500 turnira u meksičkom Acapulcu, a svjetskim medijskim meridijanima odjeknula je njegova izjava da bi radije da Roland Garros, ako već on sam ne može, osvoji Dominic Thiem nego Novak Đoković.

Ne želim da bude ispred

– Imam dobar odnos i s Dominicom Thiemom i s Novakom Đokovićem. Ali, iskreno, ako me pitate želim li da Đoković osvoji više Grand Slam turnira od mene, odgovor je ne – iskreno je kazao Rafa, koji s 19 Grand Slam naslova prijeti najboljem Rogeru Federeru koji ih ima 20. Novak Đoković zasad ima 17 velikih naslova, ali mnogi su uvjereni da će upravo on izaći kao pobjednik u ovom trokutu.

– To je čisto profesionalna stvar i ja tu nemam što skrivati. Kad biste pitali Novaka, siguran sam da bi i on rekao da bi radije da Dominic Thiem osvoji Roland Garros nego ja. To je realnost našeg nadmetanja i to nije usmjereno ni protiv koga osobno – prisnažio je Nadal.

Duje nastavio pobjednički niz

Što se hrvatskog tenisa tiče, i jučer smo se mogli radovati novoj pobjedi talentiranog Splićanina, 19-godišnjeg Duje Ajdukovića. Ušao je već i u polufinale ITF-ova Futuresa (25.000 USD) u Antalyji. Mađaru Fabianu Marozsanu (537.) ostavio je samo tri gema, pobijedivši ga sa 6:3, 6:0. Za najveći finale u karijeri igrat će protiv Izraelca Yshaija Oliela, 404. tenisača svijeta.

A danas će na Cvjetnom trgu u Zagrebu, s početkom u 11.30 sati, biti organiziran Dječji dan, priredba koja najavljuje dvoboj u Davisovu kupu između Hrvatske i Indije, koji je na rasporedu 6. i 7. ožujka u Sportskom domu (dvorana II). Očekuje se 200-tinjak djece iz zagrebačkih teniskih škola, a s njima će se fotografirati i pokoji poen odigrati i neki od naših reprezentativaca. 

Komentara 2

Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
17:49 02.03.2020.

Nadal je jedan vrlo dobar teniser,ali daleko slabiji nego Djokovic,i daleko manjeg IQ,jer ja sam siguran 100%,da ovakvu izjavu nas susjed nikad nebi izjavio,ni za najgoreg,niti za najboljeg sportasa ili tenisera,a to sve govori o nemci,da se odupre,ili suprostavi napretku Djokovica,zaista je to bolesna iizjava,ako je uopce to i izjavio Nadal.

DU
Deleted user
10:28 01.03.2020.

Nista on ne treba objasnjaati. Ko zeli da mu najveci rival osvaja GS?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije