Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MUKE S LEĐIMA

Nadal je i dalje u patnji, Australian Open pod upitnikom

FILE PHOTO: ATP Cup
LOREN ELLIOTT/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
04.02.2021.
u 14:48

- Iskreno govoreći, nikad nisam bio opsjednut Grand Slam naslovima. Idemo korak po korak, a prvi je da zaigram na Australian Openu. Ako se to ne dogodi, sezona ide dalje - kazao je Nadal

Najbolji španjolski tenisač 34-godišnji Rafael Nadal još uvijek ima problema s leđima te će propustiti i drugi meč u skupini ATP kupa u kojem će se u petak Španjolska protiv Grčke boriti za plasman u polufinale, a kaže i da fizički nije dovoljno spreman za igranje punim intenzitetom.  

- Nije da sam jako loše, ali nisam ni dovoljno dobro da bih igrao. Malo sam bolje, ali ne bih mogao igrati punim intenzitetom - izjavio je Nadal za španjolsku televiziju Movistar+ četiri dana uoči početka Australian Opena na kojem bi osvajanjem trofeja prestigao Rogera Federera i postao rekorder s 21 Grand Slam naslovom.

- Iskreno govoreći, nikad nisam bio opsjednut Grand Slam naslovima. Idemo korak po korak, a prvi je da zaigram na Australian Openu. Ako se to ne dogodi, sezona ide dalje - zaključio je Nadal.

Ždrijeb za Australian Open koji je trebao biti održan u četvrtak, kao i svi mečevi na pripremnim turnirima koji se održavaju u Melbourne Parku, odgođeni su za petak, zbog toga što je u jednom od hotela u kojem su smješteni tenisačice i tenisači jedan radnik bio pozitivan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije