Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLATAN NIJE ZABIO
Povratak na članak

Nadal izveo početni udarac uoči minimalne pobjede PSG-a

U prvom dijelu Reims nije iskoristio 11-erac, u nastavku je PSG bio dominantan i pogotkom Gameira u 65. minuti dohvatio pobjedu

Komentari 2

NI
Nini istrijan
10:35 21.10.2012.

Steta da VL nije prenijeo jucerasnju vijest dana u Francuskoj gdje je Ibrahimovic u Monte Carlu od Pellea dobio GOLDEN FOOT(Zlatni otisak svog stopala na Setalistu Sampiona u Monacu. Pocasno su istu nagradu primili Cantona i Lothar Matheus. Inace su prije Ibre to dobili,Ryan Giggs,Del Piero,Ronaldinho,Ronaldo,Roberto Biaggio. Nagrada se dodjeljuje svake godine igracima koji su preko 29 godina a jos aktivni i svojom igrom doprinijeli popularnosti nogometa.

VL
Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
16:13 21.10.2012.

PSG ne igra dobro, prošle sezone isto nisu bili na najvišoj razini s obzirom na imena koja imaju. Da se Dinamo ne boji na terenu, možda bi i mogli nešto napraviti u srijedu, ovako me je strah da Ibro nee dođe u Zagreb popravljati formu!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.