Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLCI SLAVE

Nadal: Dečki su bili spektakularni i unikatni

24.11.2008.
u 12:39

Rafael Nadal, najbolji svjetski tenisač, iz Španjolske je pratio uspjeh svojih kolega koji su u Mar del Plati pobijedili Argentinu u finalu i tako osvojili treći naslov Davisova kupa.

- Zaslužili su ovu pobjedu i neka slave koliko je god potrebno. Svi su bili spektakularni i unikatni. Izbornik Emilio Sanchez sjajno je posložio momčad i, ono što je najbitnije, tako se lijepo moglo primijetiti da je atmosfera idealna. Feliciano je donio toliko značajan bod u petak i bez njega bi bili izgubljeni. Verdasco? Bio je nervozan u drugom i trećem setu, ali se sjajno izvukao. Ne zaboravimo ni Ferrera. Dečki su stvarno zaslužili sve ovo - rekao je Nadal i nastavio:

- Tresao sam se cijeli petak, cijelu subotu i cijelu nedjelju. Stradali su nokti, stradali su živci, ali isplatilo se. Ovo je velika pobjeda jer svaki put je pobjeda protiv Argentine na njihovu terenu senzacija.

Nadal je sve završio uz riječi:

- Ponosan sam na svoje kolege, na španjolski tenis. U posljednje vrijeme imamo stvarno mnogo uspjeha i nemojte zaboraviti ni one koji su tijekom godine bili u reprezentaciji, ali nisu bili na finalu. Tu mislim na Robreda i Almagra. Ali, dečki koji su bili u Argentini glavni su junaci i sretan sam zbog njih - završio je najbolji svjetski tenisač.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije