Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOLAZI U HRVATSKU?

Nacional nudi milijune za legendu futsala, postao bi najbolje plaćen u povijesti!

Ricardinho
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
06.04.2016.
u 13:46

– To je ponuda koja se ne odbija, bio bi to najveći transfer u povijesti futsala – rekao je Korab Morina, legenda futsala i Nacionala.

Zagrebački Nacional odlučio je portugalskom majstoru Ricardinhu ponuditi dva milijuna eura za četiri godine kako bi došao u Hrvatsku. Uz to, na ime Intera platili bi milijun eura odštetu, pišu 24sata.

Ricardinho, koji trenutačno zarađuje 300.000 eura na godinu, u zagrebačkom klubu za isto bi razdoblje dobio čak pola milijuna eura! To je najveća plaća u povijesti futsala, a kako Ricardinho ima 30 godina, može se očekivati da prihvati ponudu.

– To je ponuda koja se ne odbija, bio bi to najveći transfer u povijesti futsala – rekao je Korab Morina, legenda futsala i Nacionala.

>> Službenu ponudu Nacionala pogledajte ovdje

>> Ovo se rijetko viđa! Pogledajte kakvu je golčinu Portugalac zabio Srbiji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije