Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U POSLJEDNJE TRI GODINE

Na Wembleyju se sprema 10. promjena travnjaka

Wembley
Reuters
06.03.2010.
u 19:32

Kultni londonski i engleski stadion Wembley nema zadovoljavajući travnjak, pa su čelnici Engleskog nogometnog saveza (FA) odlučili da će ga uskoro zamijeniti.

Menadžer Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson i šef Aston Ville Martin O'Neill kritizirali su stanje travnjaka nakon finalne utakmice Carling Cupa prošle nedjelje, u kojoj su ''Crveni vragovi'' slavili pobjedu 2-1.

Ferguson vjeruje da je loš teren uzeo veliki danak u ozljedi zadnje lože Michaela Owena, zbog koje je sezona za bivšeg engleskog reprezentativca već završena. Isto tako, Wayne Rooney je u dva dana na tom stadionu odigrao četiri utakmice, budući da je nakon finala Carling Cupa zaigrao i za englesku reprezentaciju u prijateljskoj utakmici protiv Egipta (3-1) prošle srijede, te je obnovio ozljedu koljena, što je posebno ražestilo škotskog trenerskog maga.

Nakon utakmice između Engleske i Egipta, vodstvo FA-a odlučilo je uoči finala Johnstone's Paint Trophyja 28. ožujka zamijeniti travnjak na Wembleyju. Tvrde da javne kritike na račun terena nisu nimalo utjecale na njihovu odluku, već isključivo činjenica da niti sami nisu zadovoljni stanjem travnjaka.

Dodaju da je osoblje Wembleyja pokazalo golemi trud u pripremi terena za utakmicu, ''napravili su što su mogli'', ali je kiša koje je prošlog tjedna nemilice padala u Londonu učinila svoje, kao i teška zima, zbog koje je travnjak uništen i treba ga zamijeniti.

Zanimljivo, bit će to već jubilarna, 10. promjena travnjaka otkako je engleska nogometna reprezentacija prije tri godine otvorila novi Wembley.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije