Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENI NA POLJUDU

Na utakmicu reprezentaciju dolaze navijači sa zabranom? Evo što kažu u HNS-u

Split, prodaja ulaznica
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/8
27.09.2019.
u 07:00

– Sustav onemogućuje kupnju ulaznica takvim osobama. Ulaznice su personalizirane te će se pri ulasku na stadion uspoređivati podaci s ulaznice s podacima na osobnom dokumentu – kazao nam je povjerenik HNS-a za sigurnost Miroslav Marković.

Samo dan nakon što su puštene u prodaju, a bilo je to u utorak, sve su ulaznice u rekordnome roku nestale s blagajni. Poljudske će tribine biti dupkom pune tijekom kvalifikacijskoga dvoboja protiv Mađarske (10. listopada), a u Hrvatskom nogometnome savezu se nadaju da će ta silno važna utakmica proći bez ikakvih problema i u pozitivnom ozračju.

No, pojavila se informacija je pronašla 40 ulaznica kod navijača sa zabranom ulaska na nogometne stadione, pa se stvorila bojazan, ispostavilo se neopravdana, da su nekima na pameti incidenti.

Jer u Hrvatskom nogometnom savezu tvrde kako nije točno da su otkriveni kupci ulaznica koji imaju zabranu ulaska na stadion.

– Sustav onemogućuje kupnju ulaznica takvim osobama. Sukladno Pravilniku o sigurnosti HNS-a, kako je stadion potpuno rasprodan, utakmica se smatra visokorizičnom. Ulaznice su personalizirane te će se pri ulasku na stadion uspoređivati podaci s ulaznice s podacima na osobnom dokumentu. HNS čini sve u svojim mogućnostima u pripremi utakmice kako bi sa sigurnosnog aspekta sve bilo u najboljem mogućem redu. Uefa nema posebnih zahtjeva u odnosu na druge utakmice – kazao nam je povjerenik HNS-a za sigurnost Miroslav Marković

Komentara 7

ZO
zoranos
07:43 27.09.2019.

Pa dobro nekada je bilo da navijači sa zabranom se moraju javiti u policiju i biti tamo za vrijeme utakmice ili idu u zatvor. Jel ovo opet EU glupost gdje se sve liberaliziralo, pa huligani više nemaju kontrole?

DU
Deleted user
07:36 27.09.2019.

ispada da je lakse repki gostovati u pozarevcu nego u danasnjem splitu. ovo je velik apobjeda kos-a i udbe...stvarno dobro odradjen posao kad ase repka hrvatske, II repka svijeta u jednom splitu treba plasiti tko ce doci n atekmu od "nasih"!

PR
prajdali100
07:49 27.09.2019.

Postoji neka nelagoda u vezi organizacije ove utakmice.Osobno,bojim se incidenata,ružnog skandiranja i unošenja baklji i pirotehnike.Nevjerojatno je da Država ne može ili neće da stane na kraj jednoj bezobraznoj i agresivnoj manjini.Daj Bože da sve protekne u najboljem redu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije