Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FAN ZONA OD 17 SATI

Na tribine Maksimira od 19 sati

Dinamo - ulaznice za utakmicu protiv Spartaka
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/5
08.11.2018.
u 09:15

Najavljen je dolazak 1200 navijača iz Slovačke, oni će na južnu maksimirsku tribinu, a prije utakmice bit će na parkiralištu na Borongaju.

U Dinamu su svjesni da zbog manjeg kapaciteta velik broj ljudi nije uspio kupiti ulaznicu za današnji susret sa Spartakom, pa će biti otvorene dvije fan zone za navijače.

Jedna će biti od ulica Svetice prema blagajnama, s velikim ekranom 3x5 metara, sa zabavnim sadržajem za djecu, hranom i pićem, tu će biti mjesta za između tri i pet tisuća ljudi. Bit će otvorena četiri sata prije utakmice i otvorena još pola sata nakon utakmice. Drugi veliki ekran bit će postavljen blizu zapadne tribine.

Najavljen je dolazak 1200 navijača iz Slovačke, oni će na južnu maksimirsku tribinu, a prije utakmice bit će na parkiralištu na Borongaju.

Napomenimo da sudi ukrajinska momčad, na čelu s glavnim sucem Serhijem Bojkom. 

Ključne riječi

Komentara 4

HL
Hladan
19:32 08.11.2018.

Aha, a koji HTV kanal prenosi utakmicu? Ma nemojte mi samo reci da nema prijenosa! Cccccccc, i jos mi 100 godisnji susjed prigovara kako mogu a da ne placam pretplatu! Ma NIKADA, a ni tada!!

FR
Frapin
13:27 08.11.2018.

Spremni uvijek i za vjek vjekova za Dinamooooo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije