Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premier liga

Na što je spao nekoć najbolji vratar svijeta: De Gea izveo neshvatljivu glupost

David de Gea
Foto: Reuters/Pixsell
01.03.2020.
u 17:31

Španjolac je dugo oklijavao s ispucavanjem, a kada se potpuno nepotrebno našao stisci, loptom je pogodio suparničkog igrača

Nogometaši Wolverhampton Wanderersa nastavili su s odličnim rezultatima. U susretu 28. kola engleskog prvenstva kao gosti svladali Tottenham Hotspur sa 3:2 (1:2) te se primaknuli četvrtom Chelseaju, koji drži poziciju koja vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone, na samo tri boda.

Tottenham je dva puta vodio golovima Bergwijna (13) i Auriera (45), no Wolverhampton se vraćao preko Dohertyja (27) i Dioga Jote (57), da bi za pobjedu gostiju pogodio Raul Jimenez (73).

Wolverhampton je sada šesti na ljestvici sa 42 boda, dva više od sedmog Tottenhama.

Do učinka od 42 boda stigao je i peti Manchester United koji je na gostovanju kod Evetona odigrao 1:1 (1:1).

Domaći su poveli sretnim golom Calvert-Lewina (3) u otvaranju utakmice nakon velike pogreške vratara De Gee. Španjolac je dugo oklijavao s ispucavanjem, a kada se potpuno nepotrebno našao stisci, loptom je pogodio suparničkog igrača.

Na konačnih 1:1 poravnao je Bruno Fernandes (31). S ovim bodom Everton je ostao 11. sa 37 bodova, koliko ima i 10. Arsenal.

Na vrhu je Liverpool, koji je u subotu izgubio od Watforda sa 0:3, sa 79 bodova, 22 boda manje uz utakmicu manje ima drugi Manchester City.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije