Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HANŽEK

Na Savi će trčati trenutačno najbrža žena sezone, a trči i osvajačica osam medalja s Igara i SP-a

Asher-Smith
Foto: Reuters/Pixsell
25.08.2018.
u 15:00

Četvrtu godinu zaredom Hrvatski Caritas prisutan je na Memorijalu Borisa Hanžekovića, dodajući ovoj vrhunskoj sportskoj priredbi plemenitu humanitarnu dimenziju u sklopu programa “Za 1000 radosti”.

U Zagrebu će na 68. memorijalu Borisa Hanžekovića trčati najbrža žena sezone, Bjelokošćanka Marie-Josse Ta Lou. Ove je sezone trčala 10,85 sekundi, no nije jedina koja ima to vrijeme. Na Europskom prvenstvu u Berlinu isto vrijeme istrčala je Britanka Dina Asher-Smith. Ta Lou je prošle godine na Svjetskom prvenstvu u Londonu osvojila srebrne medalje na 100 i 200 metara, a ove godine s čak pet pobjeda dominira Dijamantnom ligom.

Uz nju će na startnoj listi biti još tri atletičarke s osobnim rekordima ispod 11 sekundi – Michelle-Lee Ahye (10.82), Dezerea Bryant (10.99) te jamajčanska veteranka Kerron Stewart, koja uz čak osam olimpijskih i svjetskih medalja ima pokraj svojeg imena upisan i fantastičan osobni rekord – 10.75 sekundi. Prigodu za osobni rekord u zasigurno vrlo brzoj utrci tražit će i naša Lucija Pokos.

Četvrtu godinu zaredom Hrvatski Caritas prisutan je na Memorijalu Borisa Hanžekovića, dodajući ovoj vrhunskoj sportskoj priredbi plemenitu humanitarnu dimenziju u sklopu programa “Za 1000 radosti”. Ove godine pod nazivom “Daruj i obraduj!” prikupljamo novčana sredstva za pomoć najsiromašnijim obiteljima u Hrvatskoj. I to na donacijski telefon Hrvatskog Caritasa 060 9010. 

>> Pogledajte Večernji pressing s Igorom Štimcom i Davorom Šukerom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije