Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kaos uoći proslave

Na navijače Zvezde koji su putovali u Beograd pucali automatskom puškom!

21.06.2020.
u 18:43

Ranjeni navijač je prebačen u bolnicu u Tuzlu, neslužbeno se doznaje

Prema informacijama koje upravo prenose srbijanski i bosanskohercegovački mediji, u Brčkom je na navijače Crvene zvezde u nedjelju pucano automatskom puškom, a pritom je jedna osoba ranjena.

Neslužbene informacije govore da je na navijače pucano iz jurećeg automobila, a stradala osoba je prebačena u bolnicu u Tuzlu. 

Koliko je u ovome trenutku poznato, u automobilu su se nalazili navijači Crvene zvezde iz Prijedora, koji su se zaputili u Beograd na proslavu naslova prvaka.

Prema nepotvrđenim izvorima, napad je izveden čak sa dvije automatske puške, ali daljnjih detalja nema.

Lokalne vlasti zasad su samo priopćile da intenzivno tragaju za počiniteljima.

Komentara 1

Avatar Cro_co_deal
Cro_co_deal
19:26 21.06.2020.

A jel? Sad ćete za sve okriviti navijače iz Hrvatske, "jer su započeli pa je eskaliralo". Čudim se da ne radite raciju po Splitu i Zagrebu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije