Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mali nogomet

Na Kutiji šibica 77 momčadi manje nego prošle godine

Kutija Šibica
Luka Klun/PIXSELL
17.11.2010.
u 08:44

Za jubilarno, 40. izdanje najjačeg malonogometnog turnira u Hrvatskoj, popularne Kutije šibica, ukupno se prijavilo 216 momčadi

Od 216, u glavnom turniru igrat će ih 160, a ostalih 56 momčadi igrat će na četvrtom veteranskom turniru. Velik je to pad prijava u odnosu na prošlu godinu kada je 225 momčad igralo na glavnom, a 68 na veteranskom turniru. Očito je recesija napravila svoje. Usporedbe radi, još 2007. godine prijavljeno je bilo 260 momčadi, dakle ravno 100 više nego ove godine, dok ih je godinu kasnije igralo samo četiri manje. Turnir počinje 27. studenoga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije