Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srcem za djecu

Na humanitarnom spektaklu nastupit će Štimac, Mamić, Rađa...

Srcem za djecu
Foto: Promo
03.04.2014.
u 15:54

- Split je već puno puta pokazao da ima veliko srce, ne sumnjam da će stadion biti pun. Tu smo da pomognemo onima, kojima to treba - rekla je Rozga.

Humanitarno-sportski spektakl "Srcem za djecu", koji će se održati 25. travnja na stadionu Splita u Parku mladeži okupit će velik broj imena. Da imaju veliko srce već na najavnom okupljanju pokazali su Jelena Rozga, Mate Bulić, Goran Vučević, Danijel Zagorac, Alen Nižetić, prof. dr. Neven Pavlov, Alojzije Šupraha, Dragan Primorac, Damir Mihanović Čubi, Joško Čagalj Jole koji su najavili impresivni skup.

Glavni organizator je Udruga Cro Unum, a sva sakupljena sredstva idu splitskoj klinici za dječje bolesti. Spektakl podržavaju nogometni klubovi Hajduk i Split, županijski nogometni savez, splitska sekcija Hrvatskog zbora sportskih novinara, Humanitarna udruga Naš mali svijet. Bit će veselo u Parku mladeži, nogometni susreti sportaša, novinara, liječnika, odvjetnika kulminirat će dvobojom "vatrenih" protiv glazbenika.

- HNS je stao iza cijele akcije, i Davor Šuker osobno kao predsjednik. Očekujem spektakl, sudjelovanje su potvrdili hrvatski brandovi. Za nas će u dvije utakmice igrati Šurjak, Štimac, Vučević, R. Kovač, Zoran Mamić, Vlaović, Stanić, Živković, Boris Novković, Cetinski, Zlatko Vujović, Zoran Primorac, Rađa, Petar Krpan, Miki Rapaić, Branko Cikatić, Dario Šimić, Zečić, Thompson, izbornici su Mate Bulić i Ivan Katalinić - najavio je Dragan Primorac.

Svi sudionici su kazali par riječi.

- Naša uloga kao novinara u društvu je da pokušamo senzbilirati javnost za pozitivne stvar, rado smo se odazvali ovoj akciji. Vjerujem da neće biti zadnja - kazao je predsjednik splitskog zbora sportskih novinara Tomislav Gabelić.

- Split je već puno puta pokazao da ima veliko srce, ne sumnjam da će stadion biti pun. Tu smo da pomognemo onima, kojima to treba - rekla je Rozga.

- Hajdučko srce uvijek je bilo veliko, tako će biti i ovaj put - dodao je Vučević.

- Naš klub je uvijek imao osjećaja za ovakve stvari - dodao je Splitov kapetan Danijel Zagorac.

Već je stigla i prva donacija, Klinika Sveta Katarina za akciju  "Srcem za djecu" osigurala je 70 tisuća kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije