Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKI NOGOMET

U derbiju dvije Borussije palo šest golova, slavlje Mönchengladbacha

Champions League - Real Madrid v Borussia Monchengladbach
Acero/ABACA/PIXSELL
22.01.2021.
u 22:55

Dva gola za Mönchengladbach je zabio Nico Elvedi, a po jedan Ramy Bansebaini i Marcus Thuram. Za Borussiju Dortmud dvostruki strijelac je bio Erling Haaland.

U prvoj utakmici 18. kola u petak navečer Borussia Mönchengladbach je kod kuće sa 4-2 (2-2) svladala Borussiju Dortmund.

Dva gola za Mönchengladbach je zabio Nico Elvedi, a po jedan Ramy Bansebaini i Marcus Thuram. Za Borussiju Dortmud dvostruki strijelac je bio Erling Haaland.

Mönchengladbach je brzo došao u vodstvo u 11. minuti susreta pogotkom Nica Elvedija, no deset minuta kasnije Haaland zabija za 1-1. Mladi je Norvežanin doveo Borussiju Dortmund u vodstvo u 28. minuti, no četiri minute kasnije Elvedi zabija svoj drugo gol na utakmici za 2-2.

Bansebaini je četiri minute nakon početka drugog poluvremena povećao prednost  Mönchengladbacha na 3-2, a Thuram je u 78. minuti zaključio rezultat. 

 Borussia Mönchengladbach  je zahvaljujući ovoj pobjedi 'preskočila" na ljestvici Borussiju Dortmund i sada je na četvrtom mjestu sa 31 bodom, dok je Dortmund peti sa 29 boodva. Prvi je Bayern sa 39 bodova.

Benevento - Torino 2-2

U prvom dvoboju 19. kola Talijanske lige Benevento i Torino su odigrali 2-2. 

Novi prvoligaš Benevento vodio je s 2-0 pogocima Viole (32pen) i Lapadule (49), ali je Torino poraza spasio Simone Zaza (51, 90+3). 

Levante - Valladolid 2-2

U prvom dvoboju 20. kola Španjolske lige Levante i Valladolid  su igrali 2-2. 

Za Levante su zabili Gómez (62) i Roger (83), a za Valladolid Alcaraz (73) i Plano (78). 

Benevento je 11., a Torino se izvukao s preposljednjeg mjesta

PSG - Montpellier 4-0

U prvom dvoboju 21. kola Francuske lige PSG je s 4-0 na Parku prinčeva pobijedio Montpellier s 4-0 i povećao vodstvo na tablici. 

Za PSG su zabili Mbappé (34, 63), Neymar (60) i Icardi (61).

Parižani vode s 45 bodova, tri više od Lillea

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije