Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE

Na derbiju čak dva igrača zaradila teški lom noge: Čeka ih godina oporavka

Foto: NK Hajduk Široko Polje
1/3
08.04.2021.
u 15:11

Oba igrača prebačena su u bolnicu gdje su bili cimeri te su obojica operirana. Srećom, dečki su dobro raspoloženi, a postali su i hit sportskih internetskih stranica

Proljetno popodne, poznata ekipa, miris Slavonije i sučev zvižduk. Ah, ta čarolija niželigaškog nogometa, konkretno, onog iz istočne Hrvatske i Druge županijske lige. Nadomak Đakova, srca ponosne Slavonije igrao se derbi susret između NK Slavonije iz Budrovaca i NK Hajduka iz Širokog Polja. 

Deblji kraj su izvukli domaćini. Budrovčani su poraženi rezultatom 4:3. U domaćem su sastavu zabili Kladarić, Jurić i Klepo, dok su se među pobjednicima u strijelce upisali Gurdon hat-trickom te Labak pobjedničkim golom.

Nažalost, najdeblji kraj su izvukla dva igrača: Marko Zetović iz Slavonije i  Matej Rudnički iz Hajduka. Obojica su zaradila prijelom noge. Zetović je igru napustio u 54. minuti, dok je Rudnički ušao u igru u 86., a napustio ju već pet minuta poslije, u sudačkoj nadoknadi, zbog prijeloma obje kosti potkoljenice. 

Oba igrača prebačena su u osječku bolnicu gdje su bili cimeri sve do danas te su obojica imali operacije. Marku je pukla jedna potkoljenična kost lijeve noge te je potrgao ligamente, dok je Matej polomio obje kosti potkoljenice, također lijeve, ali su mu ligamenti ostali čitavi.

- U bolnici smo tražili isti tretman. Sve su nam dali isto, lijekove, sestre, liječnike, hranu, sve sve - našalio se s nama Marko Zetović, sada igrač Budrovaca, njegovog rodnog sela, a do prošle sezone igrač upravo Hajduka iz Širokog Polja. 

- Želim naglasiti prije svega da mi je s kolegom bilo odlično u bolnici. Ma, predobro, eto - predobro. Sigurno ćemo se uskoro vidjeti opet - priča nam pa pojašnjava kako je svoj lom zaradio u nezgodnom kontaktu s jednim protivničkim igračem u borbi za loptu,  a onaj Mateja u sučevoj nadoknadi, kaže, nije vidio jer je već bio na putu za Osijek i tamošnju bolnicu. 

Liječničke službe prisutne na samoj utakmici ponadale su se da će dobro poznati wunder-lijek 'čarobni sprej' riješiti i ovaj medicinski problem, no Marko kaže da mu je bilo jasno kako će morati za Osijek kada je vidio kako mu se noga okrenula. Srećom, dečki su dobro raspoloženi, a postali su i hit sportskih internetskih stranica. 

- Mislim da će Matej danas izaći iz bolnice ili sutra, a ja sam maloprije došao kući. Imao sam operaciju, sad slijedi oporavak od jedno godinu dana - potvrdio nam je Marko. 

Dečkima želimo brz oporavak i povratak na slavonske travnjake!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije