Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ JEDAN U NIZU

Na dan kada mu je potvrđena nova borba, legenda pala na doping testu

Stipe Miočić - Fabricio Werdum
Foto: Screenshot
1/4
23.05.2018.
u 09:11

On se za sada nije izjasnio nego je tek njegov menadžer rekao kako UFC još uvijek nije otkazao borbu protiv Oleinika

Fabricio Werdum pao je na USADA doping testu i to isti dan kada je potvrđena njegova iduća planirana borba. Bivši teškaški prvak je, kako to USADA inače radi, obaviješten o potencijalnom kršenju USADA pravila te će biti podvrgnut istraživanju, piše Fightsite.

Werdum je imao pozitivan test na uzorku uzetom 25. travnja, a supstanca na koju je pao nije otkrivena, odnosno USADA pravila za sada to ne dozvoljavaju. On je samo još jedna u nizu od MMA legendi koje su se našle na popisu onih koji su kršili anti-doping pravila.

40-godišnji Brazilac do sada nikada nije imao problema s dopingom, odnosno ovo mu je prvi pad. On se za sada nije izjasnio nego je tek njegov menadžer rekao kako UFC još uvijek nije otkazao borbu protiv Oleinika te kako su sigurni da Fabricio nije uzeo ništa ilegalno. Njegov tim već je počeo istragu oko toga kako je do svega došlo. Tijekom sutrašnjeg dana bi smo vjerojatno trebali znati više, odnosno Werdumu će vjerojatno krenuti privremena suspenzija.

Werdum je teškaški UFC prvak postao 2015. godine, pobjedom nad Cainom Velasquezom, da bi godinu dana kasnije titulu izgubio od Stipe Miočića. Bio je blizu povratka na poziciju izazivača, ali porazi od Alistaira Overeema i Alexandra Volkova su ga spustili na trenutno petu poziciju teškaške ljestvice.

Stipe Miočić - Fabricio Werdum
1/10

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije