Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LA REPPUBLICA

Mutua čeka novčana kazna zbog tučnjave

adrian mutu
AFP
15.12.2009.
u 11:19

Prema pisanju talijanske La Reppublice, rumunjskog napadača Fiorentine Adriana Mutua čeka novčana kazna zbog ranojutarnjeg šaketanja u hotelu Four Season u Firenci.

Mutu je priznao da je šakom u lice udario muškarca libijskog porijekla nakon što ga je ovaj navodno vrijeđao, a u petak za medije rekao:

- Tom prilikom samo sam se branio. Uostalom, postoje hotelske video kamere koje sve pokazuju. Za mene je taj slučaj već završen.

Čini se da ipak tomu nije tako budući da ga je njegova Fiorentina odlučila novčano kazniti. Koliko će morati platiti ne zna se, no izvršni direktor tog talijanskog nogometnog prvoligaša Sandro Mencucci potvrdio je da će klub sankcionirati Rumunja.

- Profesionalac nema što raditi vani u tri sata ujutro - kazao je Mencucci potvrdivši da Fiorentinini nogometaši, čak i ako u tom trenutku ne kandidiraju za nastupe, moraju u krevetu biti do ponoći.

Mutu već neko vrijeme trenira s ostatkom momčadi, te čeka povratak na teren od 4. studenog i utakmice Lige prvaka protiv Debrecena u kojoj je ozlijedio meniskus desnoga koljena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije