Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPET SKANDAL

Mutu pao na doping testu

Adrian Mutu
Reuters
28.01.2010.
u 16:01

Nogometaš Fiorentine Adrian Mutu bio je pozitivan na doping testu provedenom nakon utakmice 19. kola Serije A u kojoj je njegov klub pobijedio Bari s 2:1, a on sam je bio strijelac.

Rumunjski 31-godišnji napadač koristio je preparat sibutramin, koji pripada skupini lijekova za liječenje pretilosti, točnije daje osjećaj sitosti.

Mutua bi ovaj prekršaj mogao skupo koštati budući da nije prvi put u karijeri pozitivan na dopinškoj kontroli. Dok je igrao za engleski Chelsea, bio je suspendiran na sedam mjeseci zbog uporabe kokaina.

Prema pravilima Svjetske antidopinške agencije (WADA), sada bi ga mogla dočekati kazna i do četiri godine zabrane bavljenja sportom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije