Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA POBJEDA

Murray nije imao šanse: Čilić u dva seta do polufinala Rotterdama

Marin Čilić
Foto: PA/Pixsell
14.02.2014.
u 20:59

Do polufinala Rottedrama je Čilić stigao pobjedom 6:3, 6:4 protiv drugog nositelja Britanca Andyja Murraya nakon sat i 13 minuta igre.

Marin Čilić nastavlja s odličnim nastupima na ATP Touru. Nakon osvajanja Zagreba, hrvatski tenisač u Rotterdamu će igrati polufinalu. A do polufinala je Čilić stigao pobjedom 6:3, 6:4 protiv drugog nositelja Britanca Andyja Murraya nakon sat i 13 minuta igre.

Marin je odlično krenuo u meč i već u drugom gemu je oduzeo servis Murrayu. Do kraja seta nijedan tenisač nije došao ni blizu break lopte pa je prvi set nakon 28 minuta igre otišao na stranu našeg tenisača.

U drugom setu prvi je do prilike za break opet stigao Čilić. Dogodilo se to u petom gemu kada je iskoristio treću break loptu i poveo 3:2.

Već u sljedećem gemu naš tenisač je prvi put morao spašavati break lopte. Imao je Murray 0:40 pa i jednu prednost, ali sve je to Marin spasio i dobio taj gem. Do kraja meča prilika za break više nije bilo, što je značilo samo jednu, pobjedu Marina i prolazak u polufinale.

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Za ulazak u finale Rotterdama Čilić će se boriti protiv Nizozemca Igora Sijslinga koji je sa 6:2, 2:6, 6:1 bio bolji od Nijemca Philippa Kohlschreibera.

>> Čilić nastavlja s odličnim igrama: U Rotterdamu pao i Tsonga

Komentara 8

GA
gafe
21:17 14.02.2014.

Bravo Marine, sa takvom igrom ces jos ove godine stic do Top 10

Avatar Topgen
Topgen
21:16 14.02.2014.

Bravo Cila , nije to mala stvar. ( vidim da komentara nema , cim je netko nas uspjesan , pate )

ZU
zulika
21:42 14.02.2014.

Sta nije taj Murray prije nekih pola godine davao intervju u nekim nasim novinama kako je Cilic dopingiran i da o tome treba javno pricat i kritizirat .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije