Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

Muriel doveo Atalantu do drugog mjesta

Mario Pašalić
Foto: Press Association/Pixsell
21.07.2020.
u 22:44

Tri kola prije kraja, Atalanta je pobjedom ostala teoretski u igri i za naslov prvaka, jer se sa 74 boda probila na drugo mjesto, a za vodećim Juventusom, koji ima utakmicu manje, zaostaje šest bodova

Nogometaši Atalante svladali su kao domaćini Bolognu s 1-0 (0-0) u prvoj utakmici 35. kola talijanske Serie A i probili se na drugo mjesto prvenstvene ljestvice.

Strijelac jedinog pogotka za momčad iz Bergama u 63. minuti bio je Kolumbijac Luis Muriel na dodavanje sunarodnjaka Duvana Zapate.

Hrvatski reprezentativac Mario Pašalić bio je u početnoj postavi Atalante i odigrao je prvo poluvrijeme. U 29. minuti je bio u izglednoj situaciji, ali je njegov udarac po sredini gola gostujući vratar Skorupski uspio zaustaviti. Na poluvremenu je Pašalića zamijenio Luis Muriel, strijelac pobjedničkog pogotka za Atalantu koja je od 36. minute bila bez prvog trenera Gian Piera Gasperinija, koji je isključen zbog prigovora.

Tri kola prije kraja, Atalanta je pobjedom ostala teoretski u igri i za naslov prvaka, jer se sa 74 boda probila na drugo mjesto, a za vodećim Juventusom, koji ima utakmicu manje, zaostaje šest bodova.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije