Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Split
Povratak na članak

Mural posvećen Jugoplastici bit će ponovo oslikan, a poznato je i gdje

Komunalni redari prebojali su zid na što se oglasio i Dino Rađa na svom Facebooku

Komentari 5

DU
Deleted user
09:23 26.10.2019.

Digli se orjunaši na zadnje noge. Da, nikad neće biti u nezavisnoj hrvatskoj sretni. Naravno kad ih se gladilo u ona njihova srbokomunistička vremena. Ostalo vam je crtati po fasadicama 3x3!!!!!! Jugoplastici svaka čast nego orjuna koristi svaku sitnicu da stvori slučaj gdje je kao Hrvatska država kriva za sve!!!!!!!!Nebu išlo pročitani ste! Vidite to po jajduku! Hrvatska!!!!!!!

VL
DU
Deleted user
00:07 26.10.2019.

Dalmatinska posla

VL
VA
VL_Admjepicka
05:41 26.10.2019.

jedan je fino napisao sledece "Prebrisali sretne uspomene iz prošlosti da ih ne podsećaju na traume sadašnjosti; Sve treba uništiti, izbrisati, jer Hrvatska kao da nije postojala pre 90-tih godina. Žalosno je što se tako sramimo svoje prošlosti; Split se srami svega zbog čega je veliki grad. Srami se svojih partizana, draže su im ustaše i talijanski jezik, srame se Jugoplastike... Kontra razumu ide ovaj grad " ,,,,,samo su neki od komentara ozlojeđenih građana Splita.

VL
DH
dalibor.hren
19:49 26.10.2019.

Kaj je to "mural"? Čovjek koji ore s mulom, ili postoji i hrvatski naziv???

VL
DU
Deleted user
23:56 25.10.2019.

Sve murale treba prebrisati.Čemu služe?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.