Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekskluziva The Suna
Povratak na članak

Multimilijarderi iz Katara i UAE-a preuzimaju Arsenal

- U Arsenalu su vidjeli veliki potencijal i zato su se odlučili na ovaj potez. Žele da klub bude u rangu dvaju Manchestera

Komentari 3

KO
kolarjeva3
15:12 03.03.2013.

Zašto nebi došli u Dinamo ??

VL
PA
pancho53
16:44 03.03.2013.

Kako čujem Katr ulaže uskoro kapital i u GNK DINAMO,pa da vas vidimo onda.

VL
RR
red_rad_disciplina
18:00 03.03.2013.

ma da katar upuca 100 mil eura u GNK i dalje ne bi nitko dolazio na stadione i odma bi mogli dat pokal dinamu. Ti igrači bi igrali 4 tekme srednje težine u sezoni sa rijekom i hajdukom i onda kad bi došli u ligu prvaka bi ispadali jer im obrana nije navikla da lopta dolazi do njih. Treba ili turski model gdje se po pobjedi ili nerješenom svakom klubu isplačuje svota iz HNS-a iki njemački model gdje se lova dijeli na kraju sezone po plasmanu (1. 8 mil eura, 2. 7 mil eura, 3. 6 i po mil itd.) Lovu nek uplačuje država, + dodatnu lokalne vlasti, igre na sreću, porezi od transfera i primanja nogometasa i igre na srecu. Pa se onda ima snažna i zanimljiva liga ko mini bundesliga.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.