Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTER - VARTEKS 2:3 Varteks velikim preokretom do tri boda

Mujanović oštro kaznio neiskusne

07.12.2008.
u 18:31

Varteks u posljednjih šest gostovanja u Zaprešiću nije uspio upisati pobjedu. U sedmom pokušaju prekinuo je tradiciju. Interov napadački dvojac Nino Bule - Ilija Sivonjić u 18. je kolo ušao s reputacijom najubojitijeg napadačkog dvojca prvenstva. Sivonjić je zabio osam, a Bule sedam pogodaka. Nedjelja nije bila njihov dan jer su se propisno ispromašivali. Međutim, kompletna mlada momčad iz Intera kao da je ostala zatečena spektakularnim pogotkom Josipa Brezovca iz slobodnjaka iskosa s više od 25 metara već u sedmoj minuti.

Interove mlade snage ipak su se uspjele vratiti i preokrenuti tijek utakmice. Poznat je Grgurovićev profinjeni pas i realizacija koju je demonstrirao u 26. minuti pogotkom s dvadeset metara. Iskazali su se i Kukec i Grgurović akcijom koja je Zaprešižćane dovela u vodstvo u 54. minuti. U trenucima dok je Inter dominirao terenom svidio se i Kamerunac Armand Dubois Yankep. Interov zadnji vezni donedavno je bio u susjedstvu, u Vinogradaru, gdje je došao iz Makedonije. Dugo se mučio s boravišnom dozvolom i čak se morao vratiti u Kamerun iz kojeg se vratio tek krajem listopada.

Yankep je oduševio mirnoćom i jednostavnim rješenjima. Bule je pravi pokazatelj da godine nisu važne. U 32. godini jedan je od najvažnijih kotačića Interove momčadi i bit će novih problema ode li ove zime iz Zaprešića. I u nedjelju je puno radio za “klince” koji su pobjedu opet ispustili u završnici susreta zahvaljujući nesmotrenosti i neiskustvu. Dražen Besek tražio je i našao adute s klupe, Zorana Lesjaka koji je poravnao na 2:2 (84. minuta) i Mujanovića koji je hladnokrvnom realizacijom u 89. minuti pokazao zašto je najbolji Varteksov igrač.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije