Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽENSKI TENIS

Muguruza bolja od Šafarove na WTA Championshipsu

Muguruza - Šarafova
Foto: Reuters
1/6
26.10.2015.
u 15:25

22-godišnja Španjolka tako je uzvratila Šafarovoj za ovogodišnji poraz u četvrtfinalu pariškog Grand Slam turnira.

Španjolska tenisačica Garbine Muguruza svladala je u danas Čehinju Lucie Šafarovu sa 6:3, 7:6 (4) u dvoboju 1. kola Bijele skupine na WTA Championshipsu u Singapuru.

U dvoboju finalistica Wimbledona i Roland Garrosa te dviju debitantica na završnom WTA turniru u pojedinačnoj konkurenciji, uspješnijom se pokazala 22-godišnja Španjolka koja je tako uzvratila Šafarovoj za ovogodišnji poraz u četvrtfinalu pariškog Grand Slam turnira.

Šafarova je bila posljednja tenisačica koja je izborila svoje mjesto na turniru osam najboljih, što je učinila prošlotjednom pobjedom u 1. kolu na turniru u Moskvi.

Zanimljivo je da su obje tenisačice izborile mjesto i na završnom turniru parova, na kojem su se sučelile prvog dana. Šafarova je u tom meču bila uspješnija te sa svojom partnericom Amerikankom Mattek-Sands svladala Muguruzu i Suarez Navarro u dva seta.

Osim Muguruze i Šafarove, u Bijeloj skupini se nalaze Čehinja Petra Kvitova i Njemica Angelique Kerber.

Bijela skupina - 1. kolo:

Garbine Muguruza (Špa) - Lucie Šafarova (Češ) 6:3, 7:6 (4)

>> Marin: Bio je to 'deja-vu', no teže je obraniti nego osvojiti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije