Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDAN OD DOMAĆINA
Povratak na članak

Muenchen ne može jamčiti da će gledatelji na Euru moći na Allianz Arenu

Osam gradova je obećalo da će gledatelji moći na tribine njihovih stadiona, a UEFA je od Muenchena, Rima, Bilbaa i Dublina tražila da najkasnije do 19. travnja dostave dodatne informacije o situaciji s gledateljima.

Komentari 1

WE
weAreCro
21:29 12.04.2021.

Nogomet, i opcenito svi sportovi na profi nivou se igraju zbog gledatelja. Ako na predstojećem SP-u ne bude gledatelja trebamo masovno bojkotirati gledanje utakmica preko tv-a. Dosta je bilo laži s koronom pustite nas na stadione, pustite narod da zivi!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.