Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽE HAJDUK U Vinkovcima se igra vrlo važan susret Prvog HNL-a

Mršić: Sad sam veći cibalijaš, nego hajdukovac

15.03.2009.
u 09:38

Vinkovci su u iščekivanju dvoboja s Hajdukom.

- To je velika utakmica za moje dečke ali i cijele Vinkovce. Vjerujem da, ne napravimo li početničke greške kao u prvoj utakmici polufinala Kupa, možemo do boda - rekao je trener Cibalije Stanko Mršić.

Kaže da je svjestan snage Splićana koji su, kako je rekao, po svemu što su ove godine napravili u i oko kluba postali hrvatska inačica Manchestera.

- Hajduk igra puno preko bokova i uspijemo li zatvoriti Gabrića i Tomasova bit ćemo bliže povoljnom rezultatu - kaže Mršić koji danas neće moći računati na kapetana Leutara, najboljeg strijelca Malčića te Radotića i Bagarića.

Iako se za trenera Vinkovčana govori da je veliki hajdukovac, Mršić nam je jučer rekao da je on sada najveći cibalijaš na svijetu.

- Igrao sam za Hajduk ali i Cibaliju koju sam prije nekih 13 godina i trenirao. Najveća želja mi je da danas pobijedimo i ako uspijemo nitko neće biti sretniji od mene, rekao je Mršić.

Nedjeljna utakmica bit će prva nakon tri i pol godine koja će se prenosti na tv-u. Najavljuje se i nova velika koreografija vinkovačkih Ultrasa kao i premijerno izvođenje nove klupske himne.

Hajduk i Cibalija do sada su u Vinkovcima odigrali ukupno 18 susreta od kojih je devet završilo neodlučeno. Cibalia je slavila četiri a Hajduk pet puta. U današnjoj momčadi Cibalije tri su igrača koja su ranije bila u Hajduku: Ivan Medvid, Josip Lukačević i zimsko pojačanje Krešimir Makarin.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije