Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI TRENER

Mršić preuzeo Cibaliju, prvi ispit Dinamo

14.11.2008.
u 14:22

Srećka Lušića na Cibalijinoj klupi zamijenio je Stanko Mršić, koji će momčad prvi put voditi u nedjelju kada u Vinkovcima od 15.30 gostuje vodeći Dinamo. Trener koji je trenirao Imotski, Zadar, Pulu, Primorac, Međimurje... sad je preuzeo odgovornost na istoku.

- Poslije 13 godina ponovno se vraćam u Vinkovce, gdje sam stekao igračko i trenersko ime. Prvo ću proučiti što se događa s momčadi, koji su uzroci pada u igri. U prvih šest kola bili su iznenađenje, treći na ljestvici, hit prvenstva, a sad su pali - prvi je komentar novog trenera Vinkovčana.

634 minute Cibalija čeka pogodak, odnosno šest utakmica nanizali su bez pogodaka, a primili su ih 14. Bio je to razlog smjene Srečka Lušića. Već protiv Pomorca u Kupu postigli su pogodak (1:1). Sad slijedi najteži ispit.

- Protiv Dinama nemamo što izgubiti, oni su najjača momčad u Hrvatskoj, oporavili su se nakon Tottenhama - dodao je novi trener.

Dodatno će mu otežati Dalibor Bagarić, koji će vjerojatno morati na operaciju zbog ozljede koljena koju je zaradio protiv Šibenika.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije