Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ABA LIGA

Mravi u Podgoricu bez tri glavna igrača, Androić: Što je, tu je!

\'16.03.2011., Kosarkaski centar Drazen Petrovic, Savska 30, Zagreb - NLB liga, 26. kolo, Zagreb CO - Crvena zvezda. Mario Kasun. Photo: Igor Kralj/PIXSELL\'
Igor Kralj/PIXSELL
13.01.2012.
u 12:08

Subotnje gostovanje u Podgorici kod Budućnosti, s početkom od 20 sati, moglo bi za košarkaše Zagreba donijeti ključnu utakmicu u nastojanjima da se dohvati vrh regionalne ABA lige.

Pobjeda bi Mravima umnogome olakšala buduća nastojanja da se izbori završni turnir četiri najbolje momčadi u natjecanju. Taj će naum, međutim, za trenera Vladimira Androića i njegovu momčad biti jako teška misija jer će i ovog puta na parketu biti bez pomoći ozlijeđenog razigravača Damira Mulaomerovića, krilnog centra Joshue Heytvelta i centra Maria Kasuna.

– Točno je. I ovog puta, baš kao i protiv Hemofarma, bit ćemo bez pomoći ove trojice nama jako važnih igrača, ali što je tu je… Čeka nas jako važna utakmica u kojoj bi pobjedom mogli napraviti prekretnicu u želji da se plasiramo na Final Four regionalne lige – rekao je trener Vladimir Androić za početak najave utakmice protiv Budućnosti, a onda je nastavio:

– Dočekati će nas dobra momčad Budućnosti koja je prilično neugodna, posebice na domaćem parketu i sigurno je kako će nam biti teško. Istina je da su sada nakon potpisivanja Hasana Rizvića dobili nešto stabilniju igru pod košem, ali najviše opasnosti prijetit će nam od njihove vanjske linije, posebice kad u kombinaciji igraju kanadski razigravač Jeremaine Anderson i branič Bojan Krstović.

Slično kao i njegov trener razmišlja i kapetan momčadi Zagreba te ponajbolji igrač Mrava ove sezone Krunoslav Simon.

– Čeka nas jako važna utakmica u Podgorici, jer svima je jasno kako će nam biti jako teško dohvatiti Final Four regionalne lige ako protiv Budućnosti ne zabilježimo pobjedu. To je za nas toliko važna utakmica da je skoro odlučujuća – tvrdi Simon kojem je forma, nakon ozljede skočnog zgloba, bila pomalo kao na klackalici, pa o tome kaže:

– Ne znam kakva mi je forma nakon ozljede, jednostavno ove četiri utakmice nisu dovoljne da bi bio siguran koliko sam trenutačno dobar. Prvo sam odigrao jednu lošu utakmicu, pa onda dvije dobre, a sad protiv Hemofarma lošu. Valjda je sad ponovno vrijeme da odigram dobru utakmicu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije