Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBENO GLASANJE

Možete podržati naše junakinje: Pet Hrvatica u izboru za najbolju ekipu Eura

Ćamila Mičijević
Igor Kralj/Pixsell
16.12.2020.
u 17:51

Glasati možete do subote u ponoć, a Europski rukometni savez (EHF) će najbolju ekipu objaviti u nedjelju u 12 sati. EHF-ov stručni žiri ima 60% udjela u konačnoj odluci, a glasovi publike 40% udjela, tako da možete imati utjecaja i pomoći našim junakinjama glasanjem na link u tekstu.

Pet hrvatskih rukometašica službeno je nominirano u glasanju za najbolju ekipu turnira na Europskom prvenstvu u Danskoj. Nominacije postoje u kategorijama za najbolju sa svih sedam pozicija, plus najbolju obrambenu igračicu. Dakle, 40 igračica.

U izboru za najbolju vratarku sasvim zasluženo je Tea Pijević koja je u šest odigranih utakmica obranila 57 udaraca uz postotak od 37 posto dok za idealnu momčad na poziciji lijeve vanjske konkurira Larissa Kalaus. Zasad je na turniru na 22 postignuta gola, a upravo je briljirala protiv svjetskih prvakinja Nizozemske kad ih je postigla devet iz deset udaraca.

Valentina Blažević naša je kandidatkinja za idealnu momčad na poziciji srednje vanjske. Uz 50 posto preciznosti postigla je 19 pogodaka.

U konkurenciji pivotkinja, naravno, nalazi se Ana Debelić. Nastupila je u svih šest utakmica dosad i uz tek tri promašene lopte zabila 17 golova, strašna egzekucija. Trideset ih je postigla Ćamila Mičijević koja je kandidatkinja za najbolju obrambenu igračicu turnira, pokazavši kako se igra na obje strane terena.

Glasati možete do subote u ponoć, a Europski rukometni savez (EHF) će najbolju ekipu objaviti u nedjelju u 12 sati. EHF-ov stručni žiri ima 60% udjela u konačnoj odluci, a glasovi publike 40% udjela, tako da možete imati utjecaja i pomoći našim junakinjama GLASANJEM OVDJE!

---------------------------------------------- 

Pogledajte videoporuku koju je čitateljima Večernjeg lista poslala naša junakinja, Ćamila Mičijević nakon ulaska u Hrvatske reprezentacije u polufinale Europskog prvenstva!


Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije